Over ons

Wij zijn van oudsher fabrikant van bakkerijgereedschap en bakvormen.

In 1922 startte onze opa samen met een compagnon een bedrijf met als doel het vervaardigen van bakkerijgereedschap, bakvormen en alles wat nodig was voor de ambachtelijke bakker. Als koper en blikslager kon onze opa alles uit plaatmateriaal maken. Deze kennis is overgedragen van vader op zoon en later ook op ons.

Huidige technieken

In combinatie met de huidige technieken en het echte oude ambacht kunnen wij bijna aan elke vraag voldoen.

Inmiddels beschikken we over een lasersnijmachine waarmee we onze werkzaamheden nog veel verder kunnen uitbreiden.

Volgens tekening maken wij speciale stekers, afwijkende maten van taartringen, bakvormen, maar natuurlijk ook standaard werk zoals gebakblikjes, spuitjes, stekers, taartringen.

Bakkerijgereedschap

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren bij uw keuze in uw bakkerijgereedschap, wat betreft materiaal keuze maar ook in het ontwikkelen van uw eigen vorm.

Ook kunnen wij gebruiksvoorwerpen welke stuk zijn vaak repareren en herstellen, hiebij kunt u denken aan het opnieuw vastzetten van de handgreep van uw favorite pan, lassen van een tafelpoot etc.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze webshop is overgenomen door Meijers Pan Glaze. Wilt u als u een bestelling plaatst een emailbericht sturen naar [email protected] voor de levertijd. Verbergen